Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου
Οινοποίηση: Συνπαραμονή με τα στέμφυλα για 18-24 ώρες για την ανάπτυξη του χρώματος, κρυοεκχύλιση και ζύμωση αργή σε χαμηλές θ..
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Ληλάντιο Πεδίο.60% Syrah-30% Grenache Rouge-10% Ξινόμαυρο.Ένα γαστρονομικό ροζέ με χαρακτήρα ερυθρού στο οποίο έχει ..
Ημίγλυκος Παπαγιαννακόπουλου* Αγιωργίτικο Παράγεται με την μέθοδο της ροζέ οινοποίησης ,διακόπτοντας την ζύμωση. Χαρακτηριστικά αρώματα είναι η φράουλ..
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΛΗΜΝΙΩΝΑΈνας πρωτόγνωρος συνδυασμός που σφύζει από αρώματα φρούτων του δάσους και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο..