Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου
Οινοποίηση: Συνπαραμονή με τα στέμφυλα για 18-24 ώρες για την ανάπτυξη του χρώματος, κρυοεκχύλιση και ζύμωση αργή σε χαμηλές θ..
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Ληλάντιο Πεδίο.60% Syrah-30% Grenache Rouge-10% Ξινόμαυρο.Ένα γαστρονομικό ροζέ με χαρακτήρα ερυθρού στο οποίο έχει ..
Erotico
Ένα ανοιχτόχρωμο ροζέ κρασί με έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα. Προέρχεται από τη ποικιλία Μοσχάτο μαύρο Τυρνάβου γνωστή για τα αρώματά της. ..
Ημίγλυκος Παπαγιαννακόπουλου* Αγιωργίτικο Παράγεται με την μέθοδο της ροζέ οινοποίησης ,διακόπτοντας την ζύμωση. Χαρακτηριστικά αρώματα είναι η φράουλ..
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ ΗΜΙΑΦΡΩΔΗΣ
ΛΗΜΝΙΩΝΑΈνας πρωτόγνωρος συνδυασμός που σφύζει από αρώματα φρούτων του δάσους και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο..